Inloggen op het klantenpaneel

25-09-2020 11:21

Binnen het klantenpaneel kunt o.a. u uw abonnementen en facturen inzien, betalen, nieuwe bestellingen plaatsen, tickets aanmaken en inzien. Daarnaast kunt u ook bepaalde beheer taken uitvoeren, zoals DNS beheren of het meer uitgebreide hosting controle paneel bereiken. Wilt u enkel inloggen op het hosting controle paneel, lees hier meer.

Inloggen op klantenpaneel
Navigeer naar het klantenpaneel van uw hosting bedrijf.
Bijvoorbeeld: https://secureonline.nl/klantenpaneel
Log hier in met de gegevens die u eerder heeft ontvangen.

Kunt u niet inloggen?
Heeft u geen inloggegevens of wilt u een nieuw wachtwoord instellen, stel dan eenvoudig een nieuw wachtwoord in.
Klik hiervoor op de link Wachtwoord vergeten?
Vul bij gebruikersnaam uw debiteurnummer* in en uw email adres*.
Volg de instructie op in de e-mail die u gaat ontvangen.

* Uw debiteurnummer kunt u terugvinden op een eerdere factuur. Gebruik enkel het email adres waar u van ons e-mails ontvangt, zoals tickets en facturen.

Labels: klantenpaneel