DNS beheren via Klantenpaneel

01-07-2019 01:50

Deze instructie is voor het beheren van de DNS via klantenpaneel.

Let op!
Dit controle paneel is bedoeld voor u als klant c.q. intern gebruik en niet voor uw website beheerder.
Wilt u uw website beheerder de DNS laten beheren, dan dient deze gebruik te maken van het hosting controle paneel, lees hier meer.

Stap 1: Inloggen klantenpaneel
Navigeer naar het klantenpaneel van uw aanbieder.
Log hier in met de bedrijfsgegevens.
Gebruikersnaam: begint met DB
Wachtwoord zoals ingesteld.

Indien wenselijk kan het wachtwoord ook opnieuw worden ingesteld, lees hier meer.

Stap 2: DNS beheer
Klik op Diensten > Domeinnamen
Klik op de gewenste domeinnaam
Klik vervolgens op de knop DNS records wijzigen

Hier kunnen de DNS records beheerd worden.
Voor het wijzigen van het record type, dient eerst het record verwijderd te worden.

Labels: DNS, klantenpaneel