Mijn website geeft de melding Resource limit is reached

15-06-2020 12:18
Wanneer een hosting pakket de melding krijgt Resource limit is reached dan worden er meer recources verbruikt dat zijn toegewezen.

Elk hosting pakket c.q. abonnement kent zijn eigen resource restricties. Deze zijn ingesteld om geen overlast te veroorzaken bij andere hosting pakketten, als bijvoorbeeld een website overbelast raakt, misbruikt wordt of aangevallen wordt.

Het verbruik van deze recources zijn terug te vinden in het controle paneel en zijn realtime.

Log in op het Direct Admin Paneel*
Navigeer naar Extra Features > Recource usage
Klik op Details
Selecteer het gewenste tijdsvak (Timeframe) en klik op Submit

Er worden verschillenden punten weergeven, zoals o.a.;
CPU Usage
Memory Usage
Processen
Faults.

Deze worden weergegeven in grafieken en in een tabel.
Voor meer technische uitleg over deze limieten, lees hier meer.

Wanneer u deze limiten wilt verhogen, kunt u contact opnemen met uw hosting aanbieder om het abonnement te verhogen.
Labels: Resource, Resource limit, Resource limit is reached