Toegang tot Hosted Exchange mailbox

08-01-2017 00:01

Hierbij de instructies voor het benaderen van een Hosted Exchange mailbox. Dit kan via verschillende manieren en applicaties.

Webmail
Uw mailbox is ten allertijde bereikbaar via uw webbrowser.
Navigeer naar: https://hosted.secureonline.nl
Log hier in met uw e-mail adres en wachtwoord.

Wijzigen wachtwoord
Voor het wijzigen van uw wachtwoord kan de volgende instructie gebruikt worden.

Instellen mailbox op computer of mobiel:
Hieronder de instructies voor het instellen van uw mail programma:
Hosted Exchange instellen in Outlook
Hosted Exchange instellen in Apple Mail
Hosted Exchange instellen op Iphone of Ipad
Hosted Exchange instellen op Android

Zoekt u de instellingen voor de DNS beheerder om uw domein in te stellen voor gebruik van Hosted Exchange?
Gebruik van de pagina DNS instellen voor gebruik Hosted Exchange