ERRP-mail ontvangen

~ 0 min
15-02-2018 17:13

Hier vindt u meer informatie over de ERRP-mail over uw domeinregistratie.

 

Wat is een ERRP-mail?

Een ERRP-mail wordt naar domeinnaamhouders verstuurd ter informatie inzake de vervaldatum van de registratieperiode van de domeinnaam.

 

Waarom ontvang ik een ERRP-mail?

Als beheerder zijn wij verplicht om domeinhouders te informeren over de afloop van de registratieperiode van domeinnamen, vandaar dat wij u hiervan per e-mail op de hoogte hebben gesteld. Meer informatie hierover vindt u op http://www.icann.org/en/resources/registrars/consensus-policies/errp 

 

Ik heb een e-mail ontvangen van support@secureonline.nl, moet ik actie ondernemen?

Als klant van ons is het niet nodig om actie hierop te ondernemen. Wij zorgen voor u dat de domeinnaam verlengd wordt. De domeinnaam wordt niet opgezegd tenzij u dit verzoek bij ons heeft gedaan.

 

Ik heb mijn domeinnaam al opgezegd en heb deze e-mail ontvangen.

Indien u uw domeinnaam heeft opgezegd en een bevestiging van opzegging van ons heeft ontvangen, kunt u de e-mail van support@secureonline.nl als niet ontvangen beschouwen.

 

De datum in de ERRP-mail komt niet overeen met de datum van de verhuizing van de domeinnaam.

In de ERRP-mail vindt u de datum waarop de domeinnaam is geregistreerd. Is de domeinnaam naar ons verhuisd, dan kan de datum waarop de domeinnaam afloopt afwijken van de datum waarop de domeinregistratie in eerste instantie is geregistreerd. 


Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren