Instellen e-mail forward Exchange

23-03-2017 11:48

Stap 1:

Log in op https://hosted.secureonline.nl

Nadat u bent ingelogd, klik het menu open door op "Opties" te klikken rechtsbovenin het scherm.

Druk vervolgens op "Alle opties weergeven...". nu bevindt u zich in het optie scherm.
Aan de linkerkant klikt u op het kopje "E-mail ordenen" en komt dan in het menu "Regels voor Postvak IN".

Stap 2:

Klik nu op "Nieuw..." om een nieuwe regel aan te maken. Er zal een nieuwe venster geopend worden.

klik op het drop-down menu onder de zin "* Als het bericht is ontvangen en:" selecteer hier "[Toepassen op alle berichten]".

Stap 3:

Hierna klikt u onderaan op "Meer opties..." en open het menu onder "Doe het volgende:".

Selecteer hier "Doorsturen, omleiden of verzenden" en klik daarna op "Bericht doorsturen naar...".

Er zal een nieuw venster geopend worden waar u onderaan het gewenste e-mail adres kunt invullen.

U kunt onderaan nog een naam voor de regel invullen.
Klik vervolgens op "Opslaan"onderaan het venster. Hierna is er ingesteld dat al uw e-mails doorgestuurd worden naar het ingevulde e-mail adres.