Meldingen doorgestuurde vergaderingen verwijderen

10-07-2014 16:55

Om de meldingen van een doorgestuurde vergadering te verwijderen moet u de volgende stappen doorlopen.

Ga naar: https://hosted.secureonline.nl

log met uw mail account in.

Rechts Boven aan heeft u de knop " Opties ", Klik daarop en vervolgens op " Alle opties weergeven ".
U zit nu in de instellingen van uw mail account.

In het menu heeft u de knop " Instellingen ", klik daarop en vervolgens gaat u naar de tabblad " Agenda ".
U zit nu in de instellingen van uw agenda.

Onder de kop " Automatische verwerking " staat een regel met " Meldingen over doorgestuurde vergaderingen verwijderen ".

Zet de checkbox voor de regel aan en klik op " Opslaan " rechts onderaan, alle meldingen van doorgestuurde vergaderingen worden dan gelijk verwijderd.