Extra Postvak toevoegen in OutlookWebApp

23-03-2017 11:47

Deze instructie is voor het toevoegen van een extra postvak in OutlookWebApp.
Let op! deze instructie kan alleen gebruikt worden als u rechten heeft op het betreffende postvak.

Stap 1. Inloggen op de OutlookWebApp
Open uw browser en navigeer naar https://hosted.secureonline.nl.
Log in met uw emailadres en het bijhorende wachtwoord.

Stap 2.  Postvak in toevoegen.
Als u bent ingelogd, ziet u aan de linkerkant de naam van uw Postvak.
Klik hierop met de rechtermuisknop en kies voor: Postvak In van een andere gebruiker openen...
Voer het emailadres in waarvan u de postvak in wilt toevoegen.
Klik vervolgens op OK.
Controleer of de nieuwe postvak erbij is gekomen aan de linkerkant.