De Exchange-agenda van een andere gebruiker openen

01-12-2017 16:52

Wanneer een andere gebruiker van MicrosoftOutlook u toestemming geeft om zijn of haar agenda te openen, kunt u deze map openen in Outlook. Als u geen toestemming hebt, wordt een e-mailbericht met een verzoek om toestemming naar de andere persoon verzonden.

LET OP: De contactpersonen moeten eerst worden toegevoegd via Contactpersonen.

1. Klik linksboven op Agenda.

2. Rechtermuisklik op Uw agenda's en selecteer Agenda openen.

3. Type de eerste letters van uw contactpersoon en selecteer daarna de betreffende contactpersoon waarvan u de agenda wilt inzien.

4. Klik op Openen en dan kunt u gelijk de agenda van de betreffende contactpersoon inzien OF de contactpersoon moet dit eerst nog bevestigen.

Labels: delen, exchange