Exporteren naar Hosted Exchange middels Outlook 2016

21-03-2017 12:32
Hieronder treft u een heldere maar simpele export procedure om uw e-mails, afspraken, contacten, notities en taken te exporteren middels .pst in Outlook 2016.

Stap 1
Exporteren van .pst bestand in Outlook 2016. Klik op bestand linksboven in Outlook en kies voor openen, daarna Importeren/exporteren.
1

Stap 2
Selecteer: Naar een bestand exporteren.
2

Stap 3
Kies voor bestandstype Outlook gegevensbestand (.pst).
3

Stap 4
Kies voor het hoofd account van alle mappen en vink inclusief submappen aan.
Hierdoor kun je niets vergeten tijdens het maken van de export.
4

Stap 5
Selecteer een locatie op uw computer waar u de export wilt bewaren.
En let er op dat u Dubbele items vervangen door geëxporteerde items aanvinkt zodat u niet tijdens het importeren mail of agenda items dubbel heeft staan;
U kunt uw Export voor de handigheid op uw bureaublad neer zetten, zo raakt u hem minder snel kwijt.
5

Stap 6:
Indien gewenst kunt u de .pst beveiligen met een wachtwoord welke u in onderstaand scherm kunt opgeven.
6

Nu is uw export voltooid en kunt u deze gebruiken om te importeren in een nieuwe mailbox.