Mail history bekijken

19-01-2016 14:22

Deze instructie is om uit te zoeken wat de mailhostory is (verstuurd)

Stap 1. Inloggen op het beheer paneel
Log in op de DirectAdmin paneel.
In het algemeen kunt u uw beheerpaneel bereiken door /config achter uw domeinnaam te zetten.
De inloggegevens heeft u per mail gehad bij de oplevering.

Stap 2. mailhistory uitzoeken
Klik onder "E-Mail Management" op "E-Mail Accounts"
Klik vervolgens bovenaan op "E-Mail Usage"
Bovenaan kunt u de periode kiezen waarvan u het overzicht wilt zien.
Vervolgens kunt u in het tabel hetvolgende zien:

Time: Wanneer het bericht is verstuurd
Sender: Vanaf welk mailadres het mail is verstuurd
Authentication: Als SMTP authentication word gebruikt, dan staaat hier het gebruikersnaam dat gebruikt is.
Sender Host: Het IP waarvan de mail is verstuurd. ::1 is local host
Size: De grote van het verstuurde bericht
Destination: Waar de mail naar verstuurd is.
Path: Als er een script is gebruikt voor het versturen, dan staat hier de locatie van het gebruikte script
ID: het ID van het bericht