Installatie Windows VPN (IPSEC)

16-08-2023 00:11

Deze instructie is voor het instellen van de Windows VPN voor IPSEC.
Heeft u de VPN reeds aangemaakt en wilt u verbinden, lees hier meer.

VPN Verbinding instellen
Selecteer Start  > Instellingen  > Network & internet VPN > VPN toevoegen
Kies bij VPN-provider de optie Windows (ingebouwd).
Voer in het vak Verbindingsnaam een naam in die u zult herkennen.
Voer in het vak Servernaam of -adres het adres voor de VPN-server in.
Kies bij VPN-type het type VPN-verbinding dat je wilt maken.
Kies voor Type aanmeldingsgegevens het type aanmeldingsgegevens / referenties.
Selecteer Opslaan.

Voor de volledige instructie van Microsoft, lees hier meer.

Voor het starten van de VPN verbinding, lees hier meer.

Labels: IPSEC, Windows VPN