Koppelen WebDAV share op Windows

18-02-2015 13:21

Instructie voor het instellen van WebDAV share op een computer met Windows Vista of hoger.

1. Open Computer door te klikken op de knop Start knop en vervolgens op Computer.
  2. Klik op Netwerkverbinding maken.
  3. Klik op de link Verbinding met een website maken....en daarna op Volgende.
  4. Klik op Een aangepaste netwerklocatie selecteren en daarna op Volgende.
  5. Voer bij Internet- of netwerkadres de URL in en daarna op Volgende.
  6. Voer de gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op.
  7. Geef de koppeling een naam en klik daarna op Volgende.
  8. Klop op Voltooien.

Voor een goede werkign an WebDAV dient u een stabiele internetverbinding te gebruiken.