Hoe log ik in op het DirectAdmin beheerpaneel?

05-07-2022 15:02

Om uw website en instellingen te beheren dient u in te loggen op het hosting controle paneel ook ofwel DirectAdmin beheerpaneel. Voor het inloggen op het klantenpaneel, lees hier meer.

Log in op de DirectAdmin paneel
Het DirectAdmin paneel is bereikbaar via domein/config zie ook de e-mail bevestiging oplevering.

Kunt u niet inloggen?
U kunt u eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen via de Forgot Password? Click here link.
Via de gebruikersnaam in en klik op de knop SEND ME A LINK
In deze e-mail zit een link waarmee het nieuwe wachtwoord ingesteld kan worden.