Verbinden naar camera via web browser

18-10-2018 15:23

Deze instructie is om verbinding te maken met een Hikvision camera.

Dit kan gedaan worden door gebruik te maken van de Hikvision software of directe toegang via web browser.
Voor de beste ervaring dient gebruik gemaakt te worden van de Hikvision software, lees hier meer.

Wanneer er toch gebruik gemaakt dient te worden van verbinding via een web browser kan onderstaande instructie gebruikt worden.

Instructie verbinden via web browser:

Stap 1: Navigeer naar de juiste URL
Gebruik hiervoor Microsoft Internet Explorer. (of Firefox ESR, verder niet beschreven in deze instructie)
Navigeer naar de opgegeven camera URL.
Log hier in met de opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Plugin installeren
Na het inloggen zal er een mlding worden weergegeven dat er een plugin geïnstalleerd dient te worden.
Installeer deze en selecteer Allow om de plugin toe te staan.

Klik vervolgens op de knop Live View om het beeld weer te geven.