Verwijderen Microsoft Security Essentials

18-03-2015 13:51

Instructie voor het verwijderen van Microsoft Security Essentials Antivirus detected van uw computer. Mogelijk bent u door de helpdesk hier naartoe verwezen. Mocht dit niet lukken dan kunnen wij u hierbij assisteren.

Stap 1: Klik op de Start knop, typ Appwiz.cpl in het tekstvak Programma's en bestanden zoeken en druk vervolgens op Enter.

Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op Microsoft Security Essentials en klik vervolgens op Verwijderen.

Stap 3: Herstart de computer.