Gebruikte opslag van website inzien (Disk Usage )

04-06-2019 17:03

Aan de hand van deze instructie kunt u de statistieken en het schijfruimte gebruik (Disk Usage) van uw website bekijken, binnen het DirectAdmin controle paneel.

Statistieken openen
Log in op het Direct Admin Paneel*
Navigeer naar System Info & Files > Site Summary / Statistics / Logs
Onder Usage Statistics en vervolgens op Detals.

Hier worden de verschillende locaties en verbruik weergegeven.

Om te zien wat er onder de System Quotas valt, klik rechts van Disk Usage op System Quotas.

Maildir,
bevat e-mail bestanden
Imap, bevat e-mail bestanden
Domains, bevat website bestanden

Voor meer uitleg van de gebruikte termen, lees hier meer.

*) De gegevens om in te kunnen loggen in het Direct Admin Paneel kunt u vinden in het Formulier gegevens Webhostingpakket welke u heeft ontvangen bij de oplevering van het Webhostingpakket. Op het formulier onder het kopje Website inloggegevens vindt u de URL naar het Direct Admin Paneel. U kunt hier op klikken. Daaronder vindt u de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u kunt inloggen in het Direct Admin Paneel.