Wilt u gebruik maken van de nieuwste versies en functies?

10-05-2016 10:51

Indien wenselijk kunt u ons ook zelf verzoeken de website kosteloos over te laten zetten.

Maak gebruik van de nieuwe functies:

• snellere webservers clusters met verbeterde bereikbaarheid
  • de keuze uit nieuwste versies van Nginx of Apache en PHP
  • zelf de PHP versie kunnen selecteren
  • eenvoudig e-mail en SPAM filter instellingen zelf beheren
  • eenvoudig een SSL certificaat bestellen en met één klik installeren
  • IP adressen en bezoekers blokkeren

Laat dan uw hosting pakket kosteloos overzetten.

Na de omzetting dient u uw website (te laten) controleren op een juiste werking. Omdat er gebruik gemaakt wordt van nieuwe versies van Apache en PHP kan het noodzakelijk zijn om de http / php code aan te (laten) passen.