Migreren naar Hosted Exchange middels Outlook 2016

21-03-2017 14:07
Hieronder treft u een heldere maar simpele import procedure om uw e-mails, afspraken, contacten, notities en taken te importeren middels .pst in Outlook 2016.

Stap 1
Importeren van .pst bestand in Outlook 2016. Klik op bestand linksboven in Outlook en kies voor openen, daarna Importeren/exporteren.
1

Stap 2
Selecteer: Gegevens uit een ander programma of bestand importeren.
2

Stap 3
Kies voor bestandstype Outlook gegevensbestand (.pst).
3

Stap 4
Blader naar de locatie van het .pst bestand en kies voor Dubbele items niet importeren.
4

Stap 5
Selecteer de map waaruit u wilt importeren en vink als nodig aan inclusief submappen zodat u de hele pst. kunt importeren.
5

Selecteer: Items importeren in dezelfde map in.
Klik vervolgens op voltooien.

Nu is de migratie voltooid en de gegevens zullen worden gesynchroniseerd met het Hosted Exchange platform.