Wie mogen mailings versturen

25-01-2017 14:27

In dit instructie word uitgelegt vanaf welke mailadressen de mailings mogen worden verstuurd.

Stap 1. Inloggen op het Directadmin paneel

Log in op het Directadmin paneel.
In het algemeen kunt u deze openen door te gaan naar: domeinnaam.nl/config

Stap 2.
Klik onder E-mail Management op "Mailing list".
Klik op View dat achteraan de mailinglist staat van listadmins

Bij Add an "E-Mail Address to the list" zorg ervoor dat het bolletje gevult is bij "Add to listadmins"
Vul achter "E-mail:" het email adres in waarvandaan de mailing mag worden verstuurd en klik op "Add"