Mailbox automatisch doorsturen instellen.

31-01-2020 01:52

Volg de stappen hieronder om het automatisch doorsturen van emails in te stellen.

1. Log in op https://hosted.secureonline.nl
  2. klik rechtsboven op het tandwiel, klik daarna op Opties.
  3. Druk op E-Mail. Vervolgens op Automatische verwerking waarna u op Regels voor Postvak In en Opruimen klikt.
  4. Klik nu op + om een nieuwe regel aan te maken, er zal een nieuw venster geopend worden.
  5.  Klik op het drop-down menu onder de zin Wanneer het bericht aankomt en voldoet aan deze voorwaarden. Selecteer hier Toepassen op alle berichten.
  6. Hierna klikt u op het menu onder Voer alle volgende handelingen uit. Kies Doorsturen, omleiden of verzenden en vervolgens Het bericht doorsturen naar...

7. Er zal een nieuw venster geopend worden waar u onderaan het gewenste e-mail adres of e-mail adressen kunt invullen.
  8. Als alles naar wens is ingevuld klikt u op Opslaan.
  9. Vervolgens klikt u op OK, waarna alle instellingen worden opgeslagen.

NB. Als je automatisch antwoorden ingesteld hebt op de inbox, werkt deze niet als je de emails niet ook bewaart in de box. Als deze alleen doorstuurd zonder op te slaan zal er geen automatische reply plaatsvinden.