Hosted Exchange instellen voor Outlook

01-01-1970 01:00
Dit artikel beschrijft hoe u Outlook op uw kantoor of thuis computer kunt configureren voor Hosted Exchange.

Wanneer u zelf de DNS beheerd dan dient U eerst de DNS instellingen in uw domeinnaam te hebben voltooid, deze dient minimaal 4 uur voor aanvang van de onderstaande configuratie instellingen te zijn voltooid.
Wanneer wij de DNS voor u beheren, dan worden deze instellingen automatisch voor u geconfigureerd en kunt u doorgaan met instellen.

Stap 1
- Sluit Outlook af
- Ga naar uw configuratiescherm op uw computer
- Selecteer het "E-mail" icoon
- Selecteer "E-mailaccounts".

1

Stap 2
- In het nieuw geopende scherm klik op "Nieuw"
- In het nieuw geopende scherm selecteer "E-mail Account" en klik op "Volgende"

Stap 3
- vul uw door ons ontvangen gegevens in
Uw naam: uw displaynaam of voornaam
Uw E-mail adres: demo@uwemailadres.nl (dit kan afwijken van uw eigen e-mail adres)
Wachtwoord: uw wachtwoord

2

- Na enig wachten verschijnt het onderstaande scherm.

3

- De installatie is succesvol
- Klik op Voltooien

Stap 5
- Open Outlook
- Vul eigen emailadres en uw wachtwoord in, selecteer wachtwoord onthouden en Outlook gaat zichzelf configureren;
- U bent nu volledig klaar met de configuratie.