Extra Postvak toevoegen in Outlook

03-11-2015 11:29

Deze instructie is voor het toevoegen van een extra postvak in Outlook.
Let op! deze instructie kan alleen gebruikt worden als u rechten heeft op het betreffende postvak.

Stap 1. Outlook openen
Open Outlook op uw computer. Klik vervolgens op: Bestand > Info> Accountinstellingen > Accountinstellingen.
Dubbelklik op de betreffende mailbox waarop de rechten toeverwezen zijn.
Klik op Meer Instellingen ... en open het tabblad geavanceerd.

Stap 2. Postvak toevoegen
Bij Postvakken, klik op Toevoegen.
Voer het email adres van het mailaccount in waarop u rechten hebt gekregen en klik op OK.
Klik vervolgens op Toepassen > Volgende > Voltooien.
Herstart Outlook.