Instellen e-mail forward Exchange 2013

11-05-2017 12:11

Stap 1:

Log in op https://hosted.secureonline.nl

1

Nadat u bent ingelogd, klikt u op het Tandwiel en kiest u Opties rechtsbovenin het scherm.

2

Druk op E-Mail. Vervolgens op Automatische verwerking waarna u op Regels voor Postvak In en Opruimen klikt.
3

Stap 2:

Klik nu op + om een nieuwe regel aan te maken.

5

Er zal een nieuwe venster geopend worden.

4

Klik op het drop-down menu onder de zin Wanneer het bericht aankomt en voldoet aan deze voorwaarden.

Selecteer hier Toepassen op alle berichten.

6

Stap 3:

Hierna klikt u op het menu onder Voer alle volgende handelingen uit:.

Kies Doorsturen, omleiden of verzenden en vervolgens Het bericht doorsturen naar...

7

Er zal een nieuw venster geopend worden waar u onderaan het gewenste e-mail adres of e-mail adressen kunt invullen.

8

Als alles naar wens is ingevuld klikt u op Opslaan.

9

Vervolgens klikt u op OK, waarna alle instellingen worden opgeslagen.

Alles is nu ingesteld dat uw e-mails doorgestuurd worden naar het ingevulde e-mail adres of e-mail adressen.