Mailbox automatisch antwoorden instellen.

22-08-2018 01:33

Volg de stappen hieronder om het automatisch antwoorden van emails in te stellen.

1. Log in op https://hosted.secureonline.nl
  2. klik rechtsboven op het tandwiel, klik daarna op Opties.
  3. Druk op E-Mail. Vervolgens op Automatische verwerking waarna u op Automatische antwoorden klikt.
  4. Klik op het bolletje voor Automatische antwoorden verzenden.
  5. OPTIONEEL Als er een gewenste tijd is waar tussen emails automatisch verzonden worden, klik op het vierkantje voor Antwoorden alleen tijdens deze periode verzenden en kies de gewenste tijden.
  6. Het eerste tekstvlak is bedoeld om automatische antwoorden te verzenden naar contacten binnen uw organisatie, het tweede tekstvlak voor contacten buiten uw organisatie.
  7. Kies de gewenste instellingen en type in de tekstvlakken wat u als automatisch bericht wilt verzenden.

NB. Als er een doorstuurregeling op de mailbox staat en deze de mail NIET bewaart in de box, werkt het automatische antwoord niet.