Hoe open ik een PST back-up of archief bestand?

01-02-2019 01:40

Deze instructie beschrijft het openen of koppelen van een PST back-up of archief bestand binnen Outlook.

Klik binnen Outlook linksboven op Bestand
Navigeer naar Openen > Open Outlook data bestand
Navigeer naar lokatie van het .pst bestand en klik op OK om het bestand te openen.

Hierna zal het archief bestand zichtbaar zijn in het linker venster, onder de reeds aanwezige mailbox.

Om het archief bestand te verwijderen, klik met de rechtermuis toets binnen Outlook op het archiefbestand en klik op sluiten.