E-mail berichten als SPAM melden (Hosted Exchange Mail protect)

~ 0 min
11-08-2021 00:01

Gebruikt u Hosted Exchange of de SecureOnline Mail protect SPAM filter dan kunt u eenvoudig zelf een SPAM e-mail melden om toekomstige SPAM tegen te gaan. Gebruikt u e-mail op basis van POP, IMAP, SMTP of Roundcube, klik dan hier voor de juiste instructie.

Stap 1: Inloggen op SPAM Experts portal
Klik op inloggen voor de instructie om in te loggen.

Stap 2: SPAM trainen
Navigeer naar Inkomend > Train spam
Hier kunnen e-mail berichten (.eml of .msg bestanden) in slepen om te trainen als spam.
U kunt uw bericht direct vanuit Outlook in het venster slepen.

Hierna zal het bericht geanalyseerd worden om beter dergelijek berichten als spam te kunnen herkenen.

Labels: spam melden