Hoe vind ik de map Archief?

~ 0 min
22-03-2023 13:25

Deze instructie gaat over hoe u de map Archief kunt vinden.

Hoe vind ik de map Archief?

Uw Archiefmap staat in de lijst met mappen, selecteer: Weergave > Mappenvenster > Normaal om de mappenlijst te weergeven

Hoe zoek ik de map Archief.

Standaard zoekt Outlook in uw hele postvak als u naar items in Outlook zoekt via de functie Zoeken in huidig Postvak boven aan uw mappenlijst.

Als u alleen in uw archiefmap wilt zoeken, moet u eerst de map Archief in de map

penlijst selecteren. Uw zoekvak zoekt nu alleen in de map Archief.

Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren