Windows AzureAD geforceerd bijwerken

21-04-2021 01:15

Deze instructie beschrijft de stappen waarmee op een Windows computer de Microsoft AzureAD koppeling geforceerd wordt bijgewerkt.

Dit kan noodzakelijk zijn wanneer een computer gebruik makkt van de Microsoft AzureAD en gebruikers met een Microsoft Account inloggen op de computer, en er problemen zijn met het doorvoeren van nieuwe rechten.

1. Gebruiker Uitloggen (Sign out) van Windows.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten of Forgot PIN/Wachtwoord.
  3. Deze actie annuleren.
  4. Klik op aanmelden als andere gebruiker.
  5. Deze actie annuleren.
  6. Opnieuw aanmelden met je eigen gegeven en dan opnieuw proberen.

Met deze stappen is Microsft AzureAD op de computer geforceerd bijgewerkt en zullen de nieuw verkregen rechten zijn doorgevoerd.

Labels: AzureAD, inloggen, Windows rechten