Als mijn website zeer gevoelige informatie bevat, welk SSL certificaat moet ik gebruiken?

~ 0 min
07-03-2016 11:50

Hoe gevoeliger de gegevens, bijvoorbeeld een bedreiging voor de persoonlijke levenssfeer, hoe zwaarder de eisen aan de beveiliging. Voor een website met zeer gevoelige informatie adviseren wij een Extended Validation EV SSL certificaat. Dit geeft een betere beveiliging dan een domeinnaam gevalideerd SSL Certificaat. Klik voor een overzicht van de verschillende validatiemethodes.