FTP account aanmaken

01-07-2019 00:00

Deze instructie beschrijft het aanmaken van een FTP account.

Stap 1: Inloggen hosting controle paneel
Het is mogelijk om op verschillende manieren in te loggen op het hosting controle paneel (DirectAdmin).
Via het klantenpaneel of direct op de hosting control panel.
Standaard is het advies om in te loggen via het klantenpaneel.
Website beheerders en webbureau's kunnen inloggen via hosting controle paneel (DirectAdmin).

Stap 2: Aanmaken FTP account
Navigeer naar Account Manager > FTP Management
Klik op Create FTP Account
Vul hier de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord in.
Klik op CREATE

Hierna zal er een samenvatting worden weergegeven.

Voor een instructie om in te loggen middels FTP, lees hier meer.

Labels: FTP aanmaken