Archiveren in Outlook voor Windows

22-03-2023 12:59

Deze instructie is voor archiveren in outlook voor windows

Ondersteund voor Mircosoft 365, Outlook 2021, Outlook 2019.

Berichten Archiveren met de knop archiveren

U kunt de knop Archiveren in de groep verwijderen op het lint gebruiken om een of meer om berichten naar uw Archiefmap te verplaatsen zonder ze te verwijderen. Het gebruik van Archiveren heeft verschillende voordelen.

• Gearchiveerde items blijven makkelijk te vinden via het zoekvak of door naar uw map Archief te navigeren. Als u een term in het Zoekvak typt, zoekt Outlook standaard in alle mappen in uw postvak.

• Items kunt u blijven zien op uw telefoon of anderen apparaten via de map archief

Items Archiveren in Outlook

Stap 1:

Selecteer minimaal één bericht in uw postvak IN of anderen map om dit te archiveren.

Stap 2:

Klik in de groep Verwijderen > Archiveren. U kunt via de toets backspace gebruiken om meerderen archiveren tegelijk te verwijderen.

Stap 3:

Uw bertichten worden verplaats naar de map Archief. Als u een bericht perongelijk archiveert, Gaat u naar de map Archief en verplaats uw het bericht terug in Postvak IN.

Opmerking: de knop Archiveren is alleen zichtbaar in Outlook 2016, Outlook 2019 en Outlook voor Mircosoft 365.