Wachtwoord wijzigen Microsoft / Office 365

13-07-2022 12:19

Deze instructie beschrijft het wijzigen van het wachtwoord binnen Microsoft / Office 365.

Optie 1: Klik op de wachtwoord vergeten link
Wanneer u een aanmeld venster krijgt en het wachtwoord niet meer weeet, dan is er tevens een beschikbaar om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
Klik op deze link en vul de gegevens in, Zie ook inloggen.

Optie 2: Handmatig wachtwoord herstellen
Navigeer naar de URL https://passwordreset.microsoftonline.com
Vul hier de gegevens in en klik op Volgende. Zie ook inloggen.
Er zal een e-mail gestuurd worden naar het weergegeven e-mail adres om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen
Wanneer u gebruikt maakt van Office 365 e-mail kunt u hier uw eigen e-mail adres invullen.
Wanneer u geen gebruik maakt van Office 365 e-mail, vul dan de gebruikersnaam in die u van ons heeft gekregen.
Voobeeld van een gebruikersnaam: achternaam@DB0123.onmicrosoft.com.

Labels: office365, wachtwoord