De gewenste PHP versie selecteren

25-09-2020 00:11

Deze instructie is voor het selecteren van de gewenste PHP versie.

Stap 1. Inloggen op het beheer paneel
Log in op de DirectAdmin paneel, lees hier meer.
In het algemeen kunt u uw beheerpaneel bereiken door /config achter uw domeinnaam te zetten.
De inloggegevens heeft u per mail gehad bij de oplevering.
Tevens kunt u via klantenpaneel ook het hosting controle paneel bereiken, lees hier meer.

Stap 2. PHP versie selecteren
Klik onder Your Account op Domain Setup.
Indien u meerdere domeinnamen heeft, klik dan op het domein waarvan u de php versie wilt kiezen.
Klik onder Useful Links de optie PHP Version Selector.
Selecteer de gewenste versie.
Klik vervolgens onderaan op Save.

Let op! Het kan enkele minuten duren voordat alles verwerkt is.

Voor gebruik van verschillende PHP binnen php of Cron Job, lees hier meer.

Labels: PHP, versie