Instellen inloggen zonder wachtwoord

07-04-2022 16:45

Deze instructie beschrijft het instellen van FIDO2 ofwel inloggen zonder wachtwoord op de SecureOnline Cloud Storage omgeving.

Login op het SecureOnline Cloud Storage Dashboard.
https://cloud.secureonline.nl

Klik rechtsboven op het profiel icoon.
Klik op Bekijk profiel.
Navigeer naar Instellingen > Beveiliging
Klik onder Inloggen zonder wachtwoord op Toevoegen van WebAuthn toestel

Klik hier op uw bestaande toestel of klik op Add new phone.
Volg de instructie op uw mobiele telefoon of scan de QR-code met de camera van uw telefoon.

Binnen het dashboard, geef uw mobiele telefoon een naam en klik op Toevoegen.

Om in te loggen zonder wachtwoord klik op bij het inloggen op de link Log in with device.
Vul uw e-mail adres is en klik op Log in.
Klik vervolgens op uw computerscherm op de naam van uw mobiele telefoon.
Klik hierna op uw mbiele telefoon Je identiteit verifiëren.

Hierna bent u ingelogd zonder wachtwoord.