Verwijderde agenda items en e-mailberichten terugzetten

23-03-2017 11:22
Wanneer u foutief verwijderde items (agenda of mail) wilt herstellen dan is dat mogelijk.

Stap 1:
Login op onze OutlookWebApp omgeving (https://hosted.secureonline.nl/)

Stap 2:
Klik met uw rechtermuisknop op verwijderde items
1

Stap 3:
Kies vervolgens voor de optie: Verwijderde items herstellen

Stap 4:
Het is nu mogelijk om de berichten, items te selecteren deze u wilt herstellen.
2

Stap 5:
Selecteer het bericht of agenda item dat u wilt herstellen en klik op de gele enveloppe, u krijg nu de mogelijkheid om het bericht in desgewenste map terug te plaatsen (gebruik de functie CTRL + Shift om meerdere items te selecteren)