IMAP filters verwijderen

21-03-2017 13:57
Het kan gebeuren dat u voorheen gebruik maakte van een andere mail configuratie zoals IMAP of POP3.
Hier heeft u filters voor mappen ingesteld. Deze filter instellingen ziet uw nieuwe mail configuratie niet.

U kunt de volgende handleiding gebruiken om deze niet zichtbare filters weer zichtbaar te maken.

Stap 1
Kies boven in uw Outlook voor Beeld.
1

Stap 2
Vouw vervolgens Weergave wijzigen uit, en kies voor Huidige weergave op andere mappen met e-mailberichten toepassen...
2

Stap 3
Selecteer bij het toepassen op de mappen: op de bovenste map zodat hij alle mappen mee pakt.
3

Klik op Weergave op submappen toepassen en klik daarna op OK.