Hosted Exchange instellen in Outlook

24-03-2021 09:50
Dit artikel beschrijft hoe u Outlook op uw kantoor of thuis computer kunt configureren voor Hosted Exchange.

Wanneer u zelf de DNS beheerd dan dient U eerst de DNS instellingen in uw domeinnaam te hebben voltooid, deze dient minimaal 4 uur voor aanvang van de onderstaande configuratie instellingen te zijn voltooid.
Wanneer wij de DNS voor u beheren, dan worden deze instellingen automatisch voor u geconfigureerd en kunt u doorgaan met instellen.

Stap 1
- Sluit Outlook af
- Ga naar uw configuratiescherm op uw computer
- Selecteer het "E-mail" icoon
- Selecteer "Profielen weergeven".
Stap 2
- Selecteer "Toevoegen..."
- Geef het profiel een naam
- Druk op "OK".
Stap 3
- vul uw door ons ontvangen gegevens in
Uw naam: De weergavenaam in outlook
Uw E-mail adres: demo@uwemailadres.nl (dit kan afwijken van uw eigen e-mail adres).
- Wachtwoord: uw wachtwoord.
Stap 4
- Druk op "volgende"
- Hier vult u uw gegevens in voor de configuratie van Outlook en kunt u op "OK" klikken.
- De installatie is succesvol afgerond wanneer er 3 vinkjes worden getoond
- U kunt vervolgens op "Voltooien" klikken
- Kies voor "Altijd dit profiel gebruiken"
Stap 6
- Open Outlook
- Vul eigen emailadres en wachtwoord in en Outlook begint zichzelf te configureren

U bent nu volledig klaar met de configuratie.