Hoe bestel ik een SSL certificaat?

30-04-2015 11:14

Een SSL certificaat bestelt u eenvoudig vanuit het controle paneel van uw website.

Dit control panel is bereikbaar door achter uw website /config te toetsen.
Bijvoorbeeld http://domainnaam.nl/config .

Log hier in met de gegevens die u heeft ontvangen bij de oplevering van uw website.
Klik onder Advanced Features op OneClickSSL: Install a SSL Certificate .
Klik vervolgens op No Voucher? Get one here .

Vervolg hier de stappen van het bestelproces.

Hierna ontvangt u een Voucher, hiermee kunt u eenvoudig met één klik uw SSL certificaat installeren.