Ondersteund uw browser een SSL A+ rating?

18-01-2016 11:06

Wanneer uw website voorzien is van een SSL certificaat en deze is opgeleverd op basis van de aanbevolen beveiliginsinstellingen, dan worden enkele oudere browsers niet meer ondersteund. Wanneer een smartphone, tablet of computer normaal voorzien wordt van updates, zal dit in de meeste gevallen geen problemen opleveren.

Middels stappen controlleerd u eenvoudig of uw browser deze SSL A+ rating ondersteund.

Stap 1: Klik op deze link

Stap 2: Controlleer het Protocol Support
Hier dient te staan:  Your user agent has good protocol support.
Zo ja, dan ondersteund uw browser de instellingen voor een A+ rating.

Aan de hand van onderstaande wesbite kunt u per browser de afzonderlijke beveiligingstechnieken controleren. Voor het werken van een website met een A+ dient minimaal TLS 1.2 ondersteund te worden door uw browser.
https://www.ssllabs.com/ssltest/clients.html