Kan ik ook thuiswerken?

13-10-2020 17:12

Ja, in de meeste situaties is de simpele en eenvoudig te doen.

Neem uw vaste kantoor toestel mee naar huis en sluit deze thuis aansluiten op het thuisnetwerk.
Geef uw publieke IP adres van thuis door aan onze helpdesk.
Zodra uw IP adres is toegevoegd kunt u binnen 15 minuten gebruikmaken van uw telefoontoestel, net als u op kantoor bent.

Bij gebruik van een vast toestel:
Neem hiervoor het vaste toestel, inclusief stroomadapter mee en eventueel een lange netwerkkabel. Sluit het kantoor toestel aan op een netwerkkabel welke verbonden is met uw router of thuisnetwerk.

Bij gebruik van een draadloos DECT toestel:
Neem hiervoor de handset, laadstation en het basisstation inclusief stroomadapter mee en eventueel een lange netwerkkabel. Sluit het kantoor toestel aan op een netwerkkabel welke verbonden is met uw router of thuisnetwerk.

Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)

U kunt commentaar op deze vraag geven