OpenVPN Client

In deze instructie kan je vinden hoe je de OpenVPN kan instellen en installeren

Stap 1. downloaden en installeren OpenVPN client.

Windows

Mac

Stap 2. Importeren certificaat.
Windows:

1. Ga naar de map C:\Gebruikers\{gebruikersnaam}\  bijv: C:\Gebruikers\gebruiker.
  2. Maak de volgende map "OpenVPN" en daar binnen "config", het ziet er dan als volgt uit "C:\Gebruikers\gebruiker\OpenVPN\config\".
  3. Zoek het bijbehorende OpenVPN .ZIP bestand op in IT Beheer en pak deze uit in "C:\Gebruikers\gebruiker\OpenVPN\config\".
  4. Klik in de taakbalk rechtsonder met de rechtermuiknop op de OpenVPN icoon.
  5. Kies voor verbinden.