Referentiebeheer/ Credential Manager

Wat is Referentiebeheer
Referentiebeheer is een kluis waarin uw referenties in worden opgeslagen.
Denk hierbij aan gebruikersnamen en wachtwoorden die bijvoorbeeld worden gebruikt voor de shares.

Referentiebeheer openen
Klik op Start-> Configuratiescherm
Klik bovenaan op "Weergeven op:" op grote of kleine pictogrammen
Klik op "Referentiebeheer"

Referentie aanmaken
Klik op "Windows-referentie toevoegen".
Bij "Internet- of netwerkadres" geef hier de hostnaam of IP op.
Vul bij "Gebruikersnaam" de gebruikersnaam in.
Vul bij "Wachtwoord" het bijhorende wachtwoord in.
Klik vervolgens op de knop "OK".

Referentie aanpassen/verwijderen
Klik op het pijltje bij de referentie die u wilt aanpassen of verwijderen.
Afhankelijk van wat u wilt, klikt u op "Bewerken" of op "Verwijderen uit kluis".
Als u op bewerken heeft geklikt, kunt u de inloggegevens aanpassen.
Vervolgens klikt u op "Opslaan"