Remote Support op smartphone

Android

Voor onderstaande stappen uit:
      1. Download in de playstore /appstore, Teamviewer Quicksupport en installeer deze.
      2. Download de addon (QS Add-on van teamviewer) en installeer deze(let op welke versie, Samsung of HTC).
      3. Open de Teamviewer QS app op de mobiel en geef het ID door aan de medewerker
      4. Sta geef de medewerker toestemming wanneer hier om gevraagt word

Iphone

Voor onderstaande stappen uit:

1. Download in de appstore, Teamviewer Quicksupport en installeer deze.
  2. Open de Teamviewer QS app op de mobiel en geef het ID door aan de medewerker
  3. Voer het ID van de toestel in bij teamviewer. De klant krijgt een melding
  4. Sta geef de medewerker toestemming wanneer hier om gevraagt word