Verwijderen ouder TeamViewer versie

Instructie voor het verwijderen van TeamViewer van uw van uw computer. Mogelijk bent u door de helpdesk hier naartoe verwezen. Mocht dit niet lukken dan kunnen wij u hierbij assisteren.

Stap 1: Klik op de Start knop, typ Appwiz.cpl in het tekstvak Programma's en bestanden zoeken en druk vervolgens op Enter.

Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op TeamViewer en klik vervolgens op Verwijderen.

Stap 3: Herstart de computer.

Hierna kan, indien noodzakelijk een meer recente versie van TeamViewer geinstalleerd worden. Deze kan worden gedownload vanaf de TeamViewer website.