Outlook loopt vast met handtekening knop

Instructie om problemen op te lossen met het bevriezen van Outlook wanneer er op de handtekening knop wordt gedrukt.

Stap 1. Rechter klik op de windows knop en klik op Instellingen.

Stap 2. Klik op Apps -> Apps en onderdelen.

Stap 3. Selecteer "Microsoft Office Desktop Apps" en klik op Verwijderen.

Stap 4. Start de pc of laptop opnieuw op.

Run een Office repair om de rest te repareren.

Stap 5. Open het Configurateischerm -> Progamma's -> Progamma's en onderdelen.

Stap 6. Selecteer Office en klik op wijzigen.

Stap 7. Selecteer de optie hestellen. (Altijd online hestellen)

Als dit niet werkt zijn deze stappen te volgen

Stap 1. Druk de windows + r toetsen in om een Run commando uit te voeren.

Stap 2. Typ "regedit" en klik op OK.

Stap 3. Druk op CTRL + F en zoek op "0006F03A-0000-0000-C000-000000000046" en klik op volgende zoeken.

Stap 4. Verwijder de key met rechterklik en op verwijderen te klikken.

stap 5. Druk op F3 om dit te herhalen totdat er geen registry keys meer te vinden zijn.

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

Vragen in deze categorie

Labels

Plakker FAQs