PDF bestanden openen niet meer met adobe

Soms is het mogelijk dat door, bijvoorbeeld een windows update, het standaard programma waarmee PDF bestanden openen wijzigt.

Dit kan teruggezet worden door met de rechter-muisknop op een van de PDF bestanden te klikken.

Klik vervolgens in het menu dat verschijnt onderin op eigenschappen.

In het venster dat nu verschijnt kun je bovenin het standaard programma waarmee deze bestanden geopend worden wijzigen. Kies hier Adobe Acrobat Reader.

Zodra dit gebeurd is openen alle PDF bestanden weer in adobe en niet in de browser

Labels: Adobe, pdf, programma, standaard