Doorsturen mail als bijlage

Om een email door te sturen als bijlage moet hier de optie voor worden toegevoegd tot het Lint en de mail door worden gestuurd als bijlage.

U kan deze optie gemakkelijk toevoegen.

1. Druk linksbovenin op het kleine pijltje, er zal een lijst met opties verschijnen.
  2. Druk op "Meer opdrachten". Het venster "Opties voor Outlook" verschijnt nu.
  3. Selecteer bij "Kies opdrachten uit" Alle opdrachten.
  4. Zoek dan in het linker rijtje naar: Doorsturen als bijlage". U kunt het zoeken versnellen door in de lijst te klikken en één keer te drukken op de letter "D". Scroll tot u de optie heeft gevonden.
  5. Selecteer dan de optie en druk op de knop "Toevoegen >>".
  6. Druk op "OK".

U ziet nu een nieuw icoontje linksbovenin, een envelop met paperclip, Dit is de knop om een email door te sturen.

Een email door te sturen als bijlage.

1. U selecteert de email die u wilt doorsturen als bijlage.
  2. U drukt dan op het icoontje voor doorsturen als bijlage.
  3. U kunt nu een emailadres invullen waar u de mail naar wilt doorsturen, net als bij iedere andere mail.

Labels: doorsturen als bijlage
Auteur:
Dion Elgershuizen
Gemiddelde beoordeling: 5 (1 Stem)