Wachtwoord wijzigen binnen Roundcube

Deze instructie is voor het wijzigen van het wachtwoord van uw email binnen Roundcube.

Login op de webmail.
Navigeer naar Instellingen > Wachtwoord
Vul hier uw Huidige wachtwoord in.
En vervolgens twee maal uw Nieuwe wachtwoord
Klik daarna op Opslaan.

Zie ook Wachtwoord wijzigen binnen DirectAdmin hosting controle paneel

Let op!
Wanneer u uw wachtwoord wijzigt, dient u dit op alle apparaten te doen. Hiermee voorkomt u dat uw IP adres geblokkeerd wordt. Bijvoorbeeld als u het wachtwoord op uw computer wijzigd, maar dit vergeet op uw mobiel of andere computers, dan loopt u het risico dat uw toegang tijdelijk geblokkeerd wordt.

Labels: wachtwoord wijzigen