Alle berichten in een folder in één keer verwijderen

Instructie voor wanneer u alle berichten in een folder, binnen webmail, in één keer wilt verwijderen.

Wanneer u bent ingelogd op webmail.
Open de gewenste folder.
Onderaan bij Selecteer, selecteert u Allemaal.
Hiermee worden alle berichten van alle pagina's geselecteerd.
Klik daarna op de knop Verwijderen of Shift + Verwijderen

Standaard worden berichten die u verwijderd, verplaatst naar de Prullenmand. Wanneer uw mailbox helemaal vol is, kan dit niet en dient u de berichten permanent te verwijderen. Wanneer u de Shift-toets ingedrukt houd kunt u de berichten permanent te verwijderen.

Labels: mailbox vol, verwijderen